Nissan : Elegant minivan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Elegant minivan
Nissan holder en høy lanseringstakt. Nok et vellykket eksempel på deres nye, friske takter er Quest. Gruppens femte Detroit-produkt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif
Vi har allerede servert deg to nye Nissan-modeller fra Detroit, sedanen Maxima og full-size trucken Titan. I tillegg har vi presentert FX45 og konseptbilen Triniti fra luksusarmen Infiniti. Og da synes du kanskje det er nok fra den kanten? Men nei da, Nissan kunne også vise frem en helt ny minivan med betegnelsen Quest. Spennende design, noe som ikke akkurat kan sies om modellen den erstatter.

Quest har også blitt større enn sin forgjenger og Nissan påstår at den med målene 5,18m (L) x 1,97m (B) x 1,78m (H) er størst i den forhjulsdrevne minivan-klassen. Det skal ikke vi påstå, men en akselavstand på 3,15 meter gir den i alle fall to store skyvedører bak som mot pristillegg kan åpnes og lukkes elektrisk.

Innendørs kan inntil 7 passasjerer sitte godt fordelt på tre seterader. Og mens de er på vei mot målet kan de hygge seg med favorittmusikken sin spilt gjennom bilens Bose-anlegg med 8 høyttalere.

Nye Quest deler plattform med Altima og kommende Murano og Maxima og skal produseres ved Nissans anlegg i Mississippi. Drivkraften er en 3,5-liters V6 som leverer i overkant av 230hk gjennom en automatkasse med fire eller fem trinn. De drøyt 1.100 US Nissan-forhandlerne kan levere nykommeren utpå sommeren en gang.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: