Ja takk til Australia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Ja takk til Australia
Artikkel: Fords tøffeste 2003-GT fra Australia
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Emne: Ang. Australske biler

Jeg synes (med flere jeg kjenner) at de Australske bilnyhetene er spennende og morsom lesning, vi vil ha flere av disse. Samt nyheter omkring flere "kuriositeter" i bilverdenen som f.eks Proton, Hommel, Venturi, Tofas, UAZ m.m.

Fortsett det gode arbeidet!

mvh Bjørn Blakstad
---

Jommen hyggelig å få så storslagen støte fra deler av det enorme anti-main-stream miljøet vårt. (Hva er det motsatte av main-stream? Lean-trickle? Høres ikke særlig bra ut. Inidividualist. Særing er kanskje bedre?)

Den eneste bilen du ikke vil finne dersom du søker etter de merkene du nevner i vår søkerute (langt ned til venstre) er UAZ. Derfor skal du i første omgang få linken til deres forbausenede engelskspråklige side:
www.uazauto.com

Så får jeg se hva mer jeg kan gjøre senere. Ellers tror jeg ikke det er mange registrerte produsenter som slipper unna nettet vårt, noen flere i Russland og tidligere Sovjet kanskje, en og annen i Kina og det er nok det. Men si endelig fra om du oppdager flere hull.
JoWiSø

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: