NSU K70? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
NSU K70?
Artikkel: Årets bil 1967: NSU Ro 80
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Ref deres artikkel vedr. NSU Ro80. De skriver i denne sammenhengen at K70 ble gitt navnet VW, men så vidt meg bekjent så hadde de 22 eller 27 første bilene som ble importet til Norge navnet NSU før endringen skjedde . Min kilde er min far som var reisetekniker for den norske importøren Maskinhuset As i Stavanger.

Mvh

AgnarFosmo
---

Jeg beklager at jeg kommer så sent tilbake med svar til deg, men det skyldes blant annet at dette skjønner jeg ikke noe av, og har forsøkt å finne noe ut av det, uten å lykkes.

Det er dessverre ikke dokumenter fra Maskinhuset som jeg har tilgang på, for det hadde vært skikkelig morsomt å få bekreftet dette. På registreringsstatistikken for 1969 er de eneste NSU'ene som finnes kalt Prinz. Det er heller ikke noen egen rubrikk for NSU "andre" som ville ha vært naturlig dersom de var blitt registrert. (Nå skal man imidlertid ikke se bort fra at alt fra NSU kan ha blitt registrert som Prinz, det var jo ikke akkurat datakoder med typegodkjenningsdetaljer den gangen).

De første K70 på reg-statistikken dukker opp i 1970, de er selvfølgelig VW, og det er bare fire av dem, så det er heller ikke noen mulighet for at NSU'ene ble overtatt av Møller og utstyrt som VW-modeller. Dersom det finnes noen bilder av Miskinhusets biler, eller du har peiling på noen chassisnummer hadde det vært veldig moro. I mellomtiden skal jeg skrive om historien min akkurat på dette punktet.
JoWiSø

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: