Hvorfor ikke TVR i Norge? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Hvorfor ikke TVR i Norge?
Artikkel: Racer for gatebruk
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Hei,

Jeg er en stor bruker av bilnorge.no og vil først takke for denne kjempe bra siden, og bladet som alltid ligger på nattbordet!

En ting er det jeg lurer veldig på, hvorfor har vi ikke det britiske bilmerket TVR i Norge? Er TVR bare markedsført i Storbritannia? I så fall hvorfor? Finnes det ingen planer om å ta inn TVR biler til Norge? Går det an å privat importere?
Håper på svar.

På forhånd takk!

Vennlig hilsen
Daniel Svela
---

Vi har hatt et par forsøk på import av TVR. Første gang for 20 år siden, et par Grandtura kom inn. Siste gang var det en som ønsket å bli stor Daihatsu/Kia-forhandler i Oslo som prøvde seg. Jeg tror han hentet en bil fra Nederland og en fra England - det ble bare tøv.

Egentlig tror jeg det er best at bilene fremdeles stort sett holder seg på øya. De kan være så bra som helst, men faktum er jo dessverre at de er vel enda ikke verdens mest pålitelige kjøretøy. Jeg har aldri kjørt en som det ikke er noe galt med. Men med slike biler er det jo også utrolig hvilke feil og mangler man tilgir, fordi når det går så går det jo så utrolig.

Ikke et problem i verden å importere disse. De er utstyrt med nødvendige EU-dokumenter som holder til typegodkjenning i hele EØS-området (jeg skal ikke sverge på at dette gjelder alle modellene forresten - men det er kjapt å sjekke opp).

Si fra når du skal hente den, så blir jeg med. Dette er et av favorittmerkene, og bikkja til Wheeler er en av Europas beste designere.
JoWiSø

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: