Blitz i fleisen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Blitz i fleisen
Artikkel: Dyrere å synde i trafikken
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Hei, jeg har ett lite spørsmål. Kanskje ikke noe dere har greie på men jeg prøver. Meg selv og en kompis feider over en sak, nemlig Norges fotobokser.

Han mener at det er slik at fotoboksene alltid vil gi en synlig blitz når bildet blir tatt. Men dette kan da ikke være tilfelle.... Vil ikke da bilisten risikere å bli blendet når bildet tas.

Takk for hjelpen
Bjørn Knutsen
---

Blitzen er der den, men den er rød, akkurat som den fargen du har i pæra på mørkerommet når du fremkaller svart/hvit film. Derfor er overraskelsen over å få lyset i fleisen meget større enn den aktuelle blendings-effekten.

Jeg går ut fra at denne blitz-fargen har noe med film-typen å gjøre. Hva slags blitz (hvis noen) det blir nå som kameraene skal sende digitale bilder direkte på linje til en optisk leser som skal sende ut foreleggkrav automatisk, aner jeg ikke.
JoWiSø.
---

Takk for oppklaringen. Så det er altså bestemt at digitalkamera skal overta for den gamle typen? Jeg trodde kostnaden av kamera og ekstra bemanning ble beregnet som for store, og at disse kameraene kun ville bli brukt i Oslo.

Vennlig hilsen
Bjørn Knutsen
---

Ikke noe blir bestemt, det blir bare budsjettert og innført. Foreløpig er digitalt på forsøk, men gjett om det kommer. Hvorfor tror du skilt-typene skal endres slik at de blir lettere å lese optisk? Jeg er glad jeg har fått være med på det meste av moroa.
JoWiSø

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: