Endelig: Den nye Bugatti Veyron - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Endelig: Den nye Bugatti Veyron
Så er den endelig vist, bilen du og 299 andre entusiaster med over gjennomsnitts økonomi går og venter på. Foran 400 inviterte gjester ble produksjonsutgaven av Bugatti Veyron avduket i passende omgivelser i Monaco før helgen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nå har vi allerede fortalt det meste om den nye superbilen, for VW-konsernets minste, men kanskje mest navngjetne arm, har vært flinke til å lekke opplysninger om deres nye stolthet.

At den er utstyrt med 8-liters 16-sylindret motor god for 1001 hk er godt kjent for de fleste som har fulgt med på BilNorge de siste årene.

Likeså at den har et dreiemoment på hele 1250 Newtonmeter og klarer skyven til 100 fortere enn du rekker å uttale navnet dens. 2,9 sekunder tar den øvelsen mens 300 km/t passeres i løpet av 14 sekunder. Og hvis du tør å fortsette derfra, stopper ikke nåla før den har passert 400. I slike hastigheter er selv flystriper tiltenkt en jumbojet korte.

Luksus og komfort for to, i interiøret er det ikke spart på noe som helst. Og hvis du ber en av spesialskredderne i Molsheim om å gravere initialene dine inn i dashbordet eller nakkestøttene, ordner han sikkert det også.

Sammenlignet med prototypen vi fikk se i Genève i fjor, er det meste uforandret. Nye luftinntak bak forhjulene, nye hovedlykter og et noe endret dashbord er de mest synlige endringene. Med en lengde på 4,5 meter og en bredde på 2, får Veyron en vekt på 1,6 tonn, femti kilogram mer enn målet. Men hva gjør vel det?

Prisen, hvis du lurer, er rundt en million euro, eksklusiv avgifter. En tredjepart av beløpet innbetales cash ved bestilling, takk.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: