Moped eller 4-hjuling? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Moped eller 4-hjuling?
Artikkelserie: KitCars
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Til Jon Winding-Sørensen,

Oppdaget til min store glede og fornøyelse en link på BilNorge jeg ikke har fått med meg tidligere. Det reddet søndagen! Kit-cars, trodde jeg ikke var min greie, men der tok jeg feil.

Som alltid i dine artikler viser du til din store kunnskap om designere, og jeg gjetter at jeg har funnet svaret på gåten du lanserte i forbindelse med Peugeot's designkonkurranse, "en av ti har norske røtter". Mitt tips: det må jo være ham - Svein E. Lode!

Ja, ja - stemmer det ikke så får jeg stå over neste runde. Men den egentlige grunnen til at jeg skriver, er et problem jeg har. Jeg har en pode som er 15 år, og maser om moped. Jeg kjører selv en del motorsykkel, selv om jeg er motorsykkelløs akkurat nå.

Men nettopp derfor er jeg litt bekymret, mitt eget motorsykkelførerkort var ikke mer enn tre dager over 16 år, før jeg totalvraket. Jeg har derfor kikket og fundert på om jeg kunne klare å importere én av disse franske motorsykkelbilene, og få den registrert som 16-år's moped eller lett motorsykkel. Du har presentert et vell av spennende design fra Paris i høst, så interessen verken hos ham eller undertegnede har minsket!

Så nå spørs det om du har noen gode tips til oss på Hønefoss. Jeg har jo sloss med Vegdirektoratet før, så det skremmer vel ikke helt vettet av oss denne gangen heller.

Mvh
"far og sønn"
Knut og Eirik Nyhagen
Hønefoss
---

Jeg har ikke hørt på maken til surr. Hvis han ønsker seg en moped så går jeg ut fra at han ønsker seg en moped. Og gjerne en på to hjul. Og gjerne en som ser litt tøff ut. Og gjerne en som lar seg skru litt på også uten at far (eller sherriffen) oppdager det. Det er jo ikke garantert at han oppfører seg like dumt som far, og uansett - det sier jeg til alle - det er tross alt bedre å ha ulykken på en moped (som regel) enn på en 1000 kubikker som du halvgammel, lett korpulent og med markeringsbehov som tyter ut av øra - ikke behersker.

Konkret: Det er ikke gitt at alle franske mopedbiler lar seg bruke på norsk. Han som vet mest om det er han som importerer Ligier, Rognerud heter han, men han lar seg snakke med om andre ting enn Ligier også. Du treffer ham på 32 26 93 41

JoWiSø

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: