Volkswagen : Mindre utstyr i ny Golf - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Mindre utstyr i ny Golf
Vi har blitt kontaktet av en leser som har studert prislisten for ny Golf nøyere enn vi her i redaksjonen har gjort. Utstyr som før var inkludert i prisen, må du nå ut med flere tusenlapper ekstra for.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Vår leser, som ønsker å være anonym skriver:

”VW/Møller har brukt ein sleip snikprisauke på nye Golf. Tidlegare var ESP og klimaanlegg standardutstyr. No er dette ekstrautstyr til prislapp mellom 4.600 til 6.900 kr ekstra for kvar av desse elementa. Til overmål knyter dei desse saman slik at ein må kjøpe ESP for få kjøpe klimaanlegg. Kvar er logikken - utover sleip marknadsføring?
Dei tar også ekstrapris på sidekollisjonsputer i baksetet. Dette bør folket informerast om - og importør eller fabrikk avkrevast ei forklaring på.”

Vi tok en telefon til Informasjonssjef Paul Hegna i Harald A. Møller AS som kan fortelle at man selvsagt kan kjøpe klima-anlegg og ESP hver for seg selv om det i prislisten står ”Kun i kombinasjon med ESP” på linjene for Climatic og Climatronic. ”Men vi har en gunstig pakkepris som gjør at de fleste velger å utstyre sin nye Golf med begge deler,” forteller han.

Det at en utgående modell krydres med ekstrautstyr på kjøpet i sine siste levemåneder er ingen uvanlig praksis. Heller ikke at en ny modell selges uten kollisjonsputer bak. Utstyrnivået varierer som kjent fra marked til marked, og selv om de fleste norske importører velger modeller med et høyt utstyrnivå er det få modeller i Golf-klassen som selges med kollisjonsputer for baksetepassasjerene. VW-importøren har heller aldri brukt dette som salgsargument for nye Golf.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: