Mad Max - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mad Max
Vi har så mange tilhengere av australske biler her på BilNorge at vi av og til blir minnet om at nå er det lenge siden vi har vist en Holden, eller noe annet australsk jern. Dere vil nok vite alt om Mad Max filmene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Favoritten er den Australske 1973 Falcon XB Coupéen som ble brukt i Road Warrior. Dette er en lokal australsk utgave der den amerikanske Mustang-fronten er koblet til Ford Torino-hekken. Den opprinnelige bilen ble bygget av en lokal hot rodder, Murray Smith, og ble oppdaget av filmselskapet da de begynte å planlegge disse filmene.

Bilen ble kjøpt og Murray ansatt som mekaniker og fikser for både denne og andre Mad Max filmer. Denne ble sendt på dynga etter bruk, men en som eksisterer er den svarte Interceptoren som ble brukt i en senere film. De av dere som virkelig går inn i Mad Max-samlingene vil oppleve en rekke både XA og XB Falconer, både sivile og som politibiler, samt en og annen av de nydelige slutten-av-70-årene Holden Monaro GTS-bilene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: