Lancia : Lancias gode Idea - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Lancias gode Idea
Det skulle ikke forundre meg om en ettermiddagsavis klarte å lage noe veldig morsomt av at Lancias Geneve-debutant er døpt Musa. Det var jo så vanvittig morsomt da de hørte hva Honda Jazz skulle hete på hjemmemarkedet. Men se bort fra navnet, Lancias nyeste er fashion-utgaven av Idea.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Også Lancia er med på Fiat-gruppens ny-modell-offensiv. Etter Ypsilon og Fulvia-konseptet er det den tredje Lancia-nyheten på under ett år. Og vel er grunnlaget for denne modellen Fiats egen Idea, men den er gjort så Lancia at det er meget vanskelig å se slekta.

Lancia har hatt stor suksess med sin ”Benessere a bordo” – at man skal føle seg vel ombord. Livsstilbil, urban og elegant er stikkordene, de har klart det med Ypsilon, den er i ferd med å bli et moteaccessoire både i Frankfurt, Milano og Paris. Med en lengde på nesten fire meter og en bredde på 170 cm kan vi vel si at Musa også er by-kompakt, men den har enda bedre plass når madame er på shoppingtur i sentrum.

Eleganse og komfort
Optisk eleganse og komfort skal være stikkordene til Lancias biler. Skinn, brun- og elfenben-toner, bearbeidede metalldetaljer og mikrofiber-detaljer preger hi-tech/klubbmiljø-interiøret. Setene lar seg ordne i mer enn 30 forskjellige konfigurasjoner, instrumentene er så i midten av dashbordet at de nesten begynner å få et preg av elegant ekstrautstyr. Bose sørger for vellyden og skyvbart glass i taket gjør det mulig å åpne 70 prosent av den flaten.

Bilen får nesten de samme motoralternativene som Idea, men den svakeste bensinmotoren kan du glemme. 80 og 95 hesters bensin og 70 og 100 hesters diesel skal imidlertid leveres. Med den svakeste dieselen kommer forresten en automat som ytterligere understreker komfort og dekadent eleganse. D.F.N.kasse kaller Lancia den – det står for Dolce Far Niente som nærmeste må oversettes med ”slapp av, chillern”

Det er foreløpig ikke sagt noe om hvor mye dyrere enn Idea denne modellen blir, og sånn sett er nok prisen av akademisk interesse for oss. Det er ingen nye planer om å importere denne delen av Fiat-aktivitetene til Norge.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: