Lancia : Stola med stor Lancia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Stola med stor Lancia
Etter en serie Porscher er det nå Lancia som Stola tar for seg. Og ikke hvilken som helst Lancia, men Lancia Thesis. Og selv om Stola kaller dette for sin bil, er det åpenbart at Lancia har vært tett inne i bildet her. Det er nok å se på signaturen på skissene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Concilio står det ganske tydelig, akkurat som når Giovanni Concilio signerer de designskissene som blir til ”ekte” Lanciaer. Men nå har han altså skisset Maybach-utgaven av Thesis. En luksuslimo på 5,5 meter – 60 cm. lenger enn originalen, men med samme høyde og bredde.

Her er den utstyrt med 3,2 liters V6-motoren på 230 hester, som ikke akkurat gir den oppsiktsvekkende egenskaper, 230 km/t og 0-100 på 9,2 sekunder. Vekten på 2030 kg spiller selvfølgelig inn her. Og den vekten kommer fra det som virkelig betyr noe: luksus. Poltrona Frau skinn, baksetene kan reguleres i all verdens retninger, alle mulige elektroniske installasjoner med både underholdnings- og informasjons-formål.

Bilen er altså en håndbygget, forlenget utgave av Thesis, der baksetet og dens omgivelser er viet den aller største oppmerksomhet. Den kan godt reproduseres, Stola er igjen klar for å bygge en og annen bil for private kunder, og ikke bare konseptsbiler for bilprodusenter, slik denne fabrikken har gjort i 85 år.

Derfor heter da også denne Lancia-utgaven S 85. Og formålet med den er selvfølgelig ikke å presentere den for så mange kunder at det kan produseres en liten serie. Bilen er et visittkort som skal presentere noen av de mange tjenestene Stola kan tilby verdens bilbransje.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: