Caterham R500 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Caterham R500
Artikkel: Ny superlett Caterham
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Først og fremst vil jeg takke for et svært bra og etteretterlig bilblad, som i den siste tiden har blitt enda mer interessant! Jeg synes bladet etter hvert fått et mer lidenskapelig uttrykk; supert! :-)

Så til saken. Caterham Superlight R500 kom på markedet nærmere 5 år siden, og har siden da hatt en 1,8 MG X-Power motor med 230hk. I september 2002 satte den verdensrekord for produksjonsbiler i øvelsen 0-100mph med tiden 11,44 sekunder. Forrige rekord var 11,5 sekunder, satt av McLaren F1 LM på racingdekk. R500 er altså ikke noen nyhet, men det er derimot R500 Evolution - med 2 liters motor og 250 hk. Dette blir en egen modell, produsert parallelt med R500. Dette er jeg sikker på dere innerst inne var klar over, men jeg følte uansett artikkelen ble noe ukorrekt..

Mvh
Dagfinn Rapp

---

Det hadde selvfølgelig vært fristende å si at av og til legger vi ut små feller i teksten for å se om leserne er på ballen. Men sannheten er at det behøver vi ikke fordi leserne er på ballen hele tiden, slik som ditt brev er eksempel på.
Takk for tilliten, men jeg hadde faktisk helt oversett Evolution-biten, og hadde glemt at det var R500 som satte aks-rekorden. Det er flott om du fortsatt vil holde oss i ørene.

JoWiSø

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: