Oppdaterte merker og fører-fotos - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Oppdaterte merker og fører-fotos
Igjen har vi foretatt noen grep i våre bilhistoriske serier om bakgrunnen for dagens bilmerker og om de store racerkjørerne gjennom tidene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
For å ta det siste først, har vi spedd på med masse fotos i fortellingene om førerne Dario Resta og Antonio Ascari. I del tre om Ascari Senior røper vi også hvor man kan finne gater og plasser som er oppkalt etter ham – og ikke minst hvor du finner restauranten som siden august 2002 har blitt drevet av Ascaris sønnesønn.

På bilmerke-siden har vi i artiklene om Hommel og det tradisjonsrike begravelsesbilmerket Daimler fulgt disse til graven. På den annen side har vi også foretatt en oppdatering av Fiat som nå ser mer optimistisk på framtiden enn de hadde grunn til den gang vi skrev den opprinnelige artikkelen.

For de mange som venter på ytterlige komplettering av BilNorge-oppslagsverket Bilmerkenes Historie, og da særlig entusiaster overfor Mercedes-Benz som er første merke på ventelista, må vi bare beklage at redaksjonen har måttet legge dette arbeidet vekk siden månedsskiftet januar/ februar. Årsaken til dette er bl.a. at de utallige nyheter innen bil og bransje har måttet prioriteres denne vinteren og våren.

Vi håper imidlertid å komme i gang med ytterligere merkehistorier innen fellesferien og kan bl.a. trøste Mercedes-Benz-folket med at det i tillegg til den allerede publiserte artikkelen om nyttekjøretøyene vil komme TO artikler om personbilene; den første fram til sammenslutningen i 1926 og den andre om årene etterpå. Begge for øvrig krydret med høydepunktene deres i bilsport – og selvsagt om salg og import gjennom de snart 110 årene de har vært i Norge.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: