Lancia : Fiat på G, Musa klar - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Fiat på G, Musa klar
Lancia presenterte i dag sin nye Musa, luksusutgaven av Fiat Idea. Samtidig var det positive toner fra Torino som er i ferd med å legge sine mange problemer bak seg.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Nå er dessverre ikke Lancia-modellene aktuelle for Norge, men det er jo likevel interessant å se hvordan det italienske in-merket utvikler seg ved å gi sin egenart til utvalgte Fiat-modeller. I trange bygater i italienske byer viser det god smak å kjøre rundt i en Lancia.

Den nye ledelsen i Fiat, anført av styreformann Luca di Montezemolo gir uttrykk for begeistring for selskapets utvikling den siste tiden. Mens markedet i Italia har økt med 1,1% har Lancia hatt en vekst på hele 15%. Samtidig forteller Montezemolo at alle nye Fiat-modeller lansert siste halvår – og det er ikke få – har bidratt positivt til selskapets inntjening.

Nå som ny ledelse er på plass i GM Europa er også samarbeidet mellom Fiat-gruppen og GM bedre enn noensinne, ikke minst takket være at flere sentrale ledere i begge selskaper tidligere har jobbet sammen for GM i Syd-Amerika.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: