Golf - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Golf
Artikkel: Nå drar Golf fra, med alle fire
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Jon Winding-Sørensen: Sitter og leser det du skriver om den nyeste Golfen og firehjulsdrift, og jeg må si det varmer et teknikerhjerte når jeg ser at en biljournalist har noenlunde kontroll på kraftfordeling og prosenter: "Oljetrykket avgjør hvordan kraften skal fordeles og her snakker vi om umerkelig, trinnløs overgang fra 100 prosent foran til 100 prosent bak. Det vil si, vi snakker vel 99 prosent i begge ender slik at ordet firehjulsdrift fremdeles har en viss verdi." Her ville mange kanskje sagt "...fra ren forhjulsdrift til en 50/50 fordeling..." - og dermed skrevet seg på listen blant de mange som har litt mindre peiling enn det de tror de har - og f.eks. kjører rundt i Geländewagen med alle sperrer på og 25/25/25/25 fordeling mellom de fire hjulene. Men, som du har skjønt; ingen fordeling uten en åpen differensial (-:

Dette er kanskje en bagatell, men for min del er det slike småting som avgjør hvor stor tiltro jeg føler jeg kan ha til det dere journalister beretter om; og videre hvilket blad jeg kjøper.

Mvh
Dagfinn Rapp

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: