BMW : BMW med unik nettservice til bruktbilkjøpere - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
BMW med unik nettservice til bruktbilkjøpere
Tre BMW-forhandlere tar skrittet ut i cyberspace for virkelig å kunne møte kunder som ønsker raske tilbakemeldinger når de søker bruktbil. Ved hjelp av ny programvare effektiviserer de tilgjengeligheten betraktelig ved å gjøre bilprospektene ”levende”.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Det er de to Oslo-forhandlerne, Autozentrum og Egil Stenshagen Bil samt Jæger Bil i Bergen som er pionerer i prosjektet. Programvaren de har installert heter eDialog24, et avansert nettprat/chatte-program hvor interesserte kunder enkelt og greit kommer i kontakt med selgeren via Internett. Selgeren blir ”synlig” for kunden ”ved siden av bilen”, og kunden kan sende uformelle henvendelser uten å måtte legge igjen navn, telefonnummer eller mailadresse.

”Når bilselgeren er tilgjengelig, kan kunden komme i direkte kontakt med et klikk på musa - like enkelt som de følger en link til en ny webside. Når kunden klikker, kommer det opp et nettprat-vindu med bilde av bilselgeren, og de to kan sende raske meldinger frem og tilbake på en svært brukervennlig måte. Kunden kan være anonym i begynnelsen, og kan levere fra seg kontaktinformasjon først når dette er hensiktsmessig. Når dialogen er ferdig kan kunden få en kopi på epost av det som er diskutert og avtalt,” sier Eljar Ness, adm. direktør i Sentinel Software som har utviklet løsningen.

Dersom selgeren ikke er tilstede, for eksempel utenfor åpningstiden, kan kunden selv velge hvordan han ønsker å bli fulgt opp – pr. epost, sms eller telefon! eDialog24-systemet som selgeren benytter har mekanismer som sikrer at henvendelser alltid blir fulgt opp. Hvem som helst i organisasjonen kan lett ta fatt i andres saker, for eksempel ved sykdom, siden hver samtale logges og arkiveres automatisk.

Er du på søken etter en brukt BMW og ønsker å prøve kundeservice-løsningen? Klikk deg inn på et av prosjektene nedenfor:

Bruktbiler hos Autozentrum

Bruktbiler hos Egil Stenshagen

Bruktbiler hos Jæger Bil

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: