Frankfurt 2005 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Frankfurt 2005
IAA i Frankfurt er høstens store begivenhet for alle bilinteresserte. Vi gir deg en fyldigere dekning enn noensinne fra messen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

15. september åpnet messen for publikum, men våre medarbeidere Jon Winding-Sørensen, Knut Moberg d.e. og Atle F. Tuverud var på plass allerede uken før. Selv om en rekke nyheter er sluppet før de offisielle pressedagene, har det også dukket opp spennende nyheter under selve messen.

Knut Moberg d.e. tar BilNorges lesere med til en del av de norske representantene som befinner seg i Frankfurt mens Atle F. Tuverud har vandret gjennom de enorme hallene med sitt kamera. Dermed får du en helt unik dekning av alt som skjer her på BilNorge.no.

Du finner alle nyhetene alfabetisk i denne oversikten. Ønsker du å sjekke ut de siste nyhetene, finner du sakene i kronologisk rekkefølge med siste sak øverst på DENNE LINKEN. God tur til Frankfurt i vårt selskap!

DIREKTE FRA FRANKFURT:

LANSERINGER:

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: