BMW : BMW utfordrer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
BMW utfordrer
BMW benytter Shanghai-utstillingen til å presentere en ny luksusbil. Riktignok kalles den et konsept, men CS er neppe så langt unna samlebåndet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er 7-serie-plattformen som her er benyttet til å lage en klassisk Gran Turismo. CS har 4 dører og 4 seter med former som en velvoksen coupé.

En lengde på 5,10 meter er 20 cm mer enn en Mercedes CLS. Høyden er derimot mer beskjeden, bilen rager på det meste 1,36 meter over bakkeplan.

 

Nye utfordringer

Selv om CLS er en naturlig bil å sammenligne med i dag, vet vi at både Porsche Panamera og Aston Martin Rapid er luksusbiler som skal på markedet de nærmeste årene.

Da er det neppe dumt av BMW å være etablert i det samme segmentet for å sikre seg sin andel av et marked hvor pris er underordnet.

 

Premium

Her er materialvalg og finish vektlagt, og det er heller ikke spart på noe med hensyn til å integrere avansert teknologi.

For eksempel har hver av de fire sportsstolene en ”krage” med individuell lyd slik at man slipper å enes om slike trivialiteter i plenum. Og mens forsetepassasjeren ser på TV, leser sjåføren nyttig informasjon om for eksempel navigasjon - fra den samme skjermen.

Om bilen skal realiseres mangler ikke BMW alternative motorer å benytte med både 6, 8 og 12 sylindere. Hydrogen kan de kanskje også tilby – om kunden skulle være spesielt miljøbevisst.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: