Lancia : Delta kommer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Delta kommer
Nå begynner de første fabrikk-skissene på Lancias nye Delta å komme.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Historisk sus

Lancia Delta er en av de virkelige pilarene i verdens bilhistorie. Og vi var ganske fornøyde da vi på sommeren i 2005 kunne fortelle at nå hadde Fiat bestemt at Delta skulle gjenopplives (KLIKK HER for å lese). 

De av oss som så frem til å se de første konseptene på en eller annen stor bilutstilling, ble imidlertid snytt. Lancia bygde sin nydelige Delta HPE prototyp, men valgte å debutere den på Filmfestivalen i Venezia i 2006.

Mer om konseptbilen her

Og selve premieren blir også litt annerledes. Riktignok skal bilen presenteres på Genève-utstillingen om en måned, men de som er på Second Life skal få en egen presentasjon før det!

 

Mye nytt

Dersom du tror du har sett disse skissene før, tar du imidlertid feil. De likner nok på de vi viste i forbindelse med HPE-presentasjonen, men henter du opp de bildene her  vil du se mange endringer.

Vi får også vite at den er bygget på en forlenget Bravo-plattform, at den er 4,5 meter lang, 1,8 meter bred og 1,5 meter høy. Bildet fra interiøret tyder på en forholdsvis konvensjonell oppskrift, men at Lancia viser sine premium-intensjoner ved bruk av ganske eksklusive materialer.

Det er slett ikke noe særlig håp om at Fiat-importøren vil begynne å tenke på Lancia igjen. Der har de nok mer enn nok med å ta seg av Alfa og Fiat.

Lancias fargerike historie finner du her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: