BMW Z4: BMW løfter Z4-toppen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
BMW løfter Z4-toppen
I april lot vi oss imponere av nye Z4 sDrive35is. Snart får bilen enda mer imponerende egenskaper.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

LES: Vårt førsteinntrykk av BMW Z4 sDrive35is

Det kan vel tenkes at noen av kundene som var tidlig ute, blir litt snurt når BMW nå kommer med vesentlige oppgraderinger på en modell som bare har vært på markedet et drøyt halvår.

Det er den anvendelige treliters rekkesekseren med twin turbo, som er videreforedlet. Under vårens prøvetur hadde vi 306 hk og et dreiemoment på 400 Newtonmeter under panseret. Vi skulle tro det tilfredsstilte behovet for de fleste.

Mer effekt, likt forbruk

Nå har imidlertid bilen fått 340 hk mens maks dreiemoment er 450 Nm, ja faktisk 50 Nm ekstra med overboost over en kortere periode. Dermed kappes akselerasjonen til 100 km/t med tre tideler, til 4,8 sekunder.

Toppfarten er den samme, elektronisk sperret ved 250 km/t. BMW har også greid å opprettholde snittforbruket, og 0,9 liter på mila er svært anstendig for en sportsbil som denne.

Mer utstyr

7-trinns Sport Automatic med dobbel clutch blir nå standard girkasse i toppmodellen. Standard blir også M Sport-pakke, og denne inkluderer adaptiv hjulopphengning som reduserer bakkeklaringen med 10 mm samt sporty detaljer i både eksteriør og interiør.

Nye BMW Z4 sDrive35is debuterer i forbindelse med bilutstillingen i Detroit i januar og leveringene starter utover våren 2010.

På norske skilter klarer bilen i dag så vidt å snike seg under kr 900.000. Det gjør den neppe når 34 ekstra hester som skal avgiftsbelegges.

PRISER OG DATA FOR BMW Z4

SE VIDEO PÅ YOUTUBE:

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: