Toyota RAV4: RAV4s nye ansikt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
RAV4s nye ansikt
Toyota gir RAV4 en ansiktsløftning. Den får også moderne teknologi under panseret. Norsk lansering er like rundt hjørnet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Fronten viser slektskap med de nyeste modellene, Avensis, Verso og Auris. Det innebærer en bredere grill med horisontale striper og detaljer i krom. Grillen omkranses av nye lykter av projektortypen.

Et nytt panser gjør at bilen virker lavere og mer dynamisk, noe som understrekes av nye støtfangere. I tillegg til å ta seg godt ut, medvirker disse detaljene også til bedre aerodynamikk.

LES OGSÅ: Mye miljø og litt sport hos Toyota

Innendørs er det benyttet finere materialer, og de som ønsker kan velge en pakke bestående av skinn og Alcantara.

Nye RAV4 utstyres med Toyota Optimal Drive motorer - en 2,0-liters Valvematic bensinmotor og en 2,2-liters D-4D dieselmotor.

Disse kan kombineres med enten en 6-trinns manuell girkasse, Multidrive S som er betegnelsen på Toyotas trinnløse CVT-kasse eller en 6-trinns automatkasse.

Alle motorer er mer effektive enn forgjengerne og RAV4 kan skryte av CO2-utslipp ned til 150 g/km når den er på plass hos norske forhandlere i løpet av mars.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: