Citroën : Metropolis til Verdensutstillingen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
35 bilder i galleri
Metropolis til Verdensutstillingen
Citroën avduker Metropolis Concept. Den er designet i Shanghai, og skal stå utstilt på den franske paviljongen på Verdensutstillingen der fra 1. mai til 31. oktober.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

MED NYE BILDER

Den gedigne konseptbilen med en lengde på 5,3 meter, en bredde på 2m og en høyde på 1,4m er en plugg-inn hybrid. Dermed kan den skryte av CO2-utslipp på 70 g/km målt etter syklusen for plugg-inn hybrider.

Den har Citroëns geniale Hydractive fjæring som antyder komfort i det øvre sjiktet. Bak sitter en aktiv spoiler som reiser seg opp for å gjøre jobben i høyere hastigheter.

Forbrenningsmotoren i Metropolis er en 2,0-liters V6 bensinmotor, koblet til en dobbeltclutch girkasse. I lave hastigheter kjører bilen utslippsfritt med den elektriske motoren som kontinuerlig yter 40 kW (55 hk) og har en maks effekt på 70 kW (95 hk)

Under normale hastigheter på landevei yter bensinmotoren 200 kW (272 hk) og har et maks dreiemoment på 375 Newtonmeter. Når behovet melder seg for ekstra krefter, kombineres de to motorene for å levere 345 kW (460 hk) og 430 Nm.

Citroën har vært representert i Kina i 20 år, og landet er deres nest største marked utenfor Europa.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: