Mini : Mini frisker opp familien - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
59 bilder i galleri
Mini frisker opp familien
Mini oppdaterer sine familiemedlemmer. Kjennere vil oppdage endrede detaljer, men de viktigste endringene er under panseret.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Når ”nye” Mini lanseres på ettersommeren, har den helt nye dieselmotorer i tillegg til at de populære bensinmotorene oppdateres. Dette gjelder de tre modellene Mini, Mini Clubman og Mini Cabriolet.

Dieselmotorene er blitt sterkere og mer effektive samtidig som vi loves en mykere gange. MINIMALISM-teknologi – Minis navn på EfficientDynamics - sørger for å holde utslippene på et minimum.

LES MER: Mini One Minimalist

Nye Mini One D (90 hk) og Mini Cooper D (112 hk) klarer seg med et snittforbruk på 0,38 liter diesel på mila, tilsvarende et CO2-utslipp på 99 g/km.

Modellutvalget utvides med Mini One Clubman D og Mini Cooper D Cabriolet, og sistnevnte blir den første åpne Mini med dieselmotor.

Flere detaljer i eksteriøret endres for å gi Mini-modellene et mer sportslig utseende. I tillegg lanseres nye felger, nye lakkfarger og nytt ekstrautstyr. Den endrede geometrien på fremre støtfangere gir bedre beskyttelse for fotgjengere ved eventuell påkjøring.

Alle modeller kommer med LED i baklyktene, sammen med dynamiske bremselys.

Innendørs er betjeningsorganer for audio- og klimaanlegg fornyet for å gi en bedre kvalitetsfølelse. Nye stoffer og farger er også lansert.

Mulighetene for individualisering av den fargerike småbilen er større enn noensinne, gjennom flere lakkfarger og eksklusivt tilbehør. Utstyrer du bilen med bi-xenon lykter, kan du for eksempel får sorte reflektorer.

Infotainment-systemene er klare for tilkobling av de fleste telefoner og lydkilder med tilkoblinger via blåtann, Aux, USB m.m. Og i navigasjonsavdelingen lover Mini høyere oppløsning og bedre visning.

18. september er europeisk lanseringsdato for de nye modellene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: