Opel Insignia: Insignia 4x4 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Insignia 4x4
Det er gått noen uker siden vi prøvekjørte Insignia 4x4 på italienske landeveier. Nå har vi priser og flere detaljer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Hittil er det kraftig motoriserte modeller som passer dårlig inn i det norske avgiftssystemet som har vært tilbudt med firehjulsdrift, men nå kan du snart bestille en Insignia med 160-hesters dieselmotor og drift på alle fire hjul.

Du kan velge mellom sedan, kombikupé og stasjonsvogn. I tillegg kan du bestemme om du vil har manuell eller automatisk girkasse.

LES: Vår prøvekjøring av Insignia Tourer OPC

Firehjulsdrift gir et påslag på ca kr 35.000, og det betyr at du får en Insignia sedan eller kombi i utstyrsnivå Essentia for kr 390.000.

For en Sports Tourer stasjonsvogn i samme utstyrsgrad må du ut med kr 410.000. Tillegget for automatgir er i begge tilfeller kr 20.000.

- Vi ser på 4x4 som svært interessant for det norske markedet, og vi var en sterk pådriver mot fabrikken for å få tilgjengelig en 160 hk versjon med 4x4, da denne er veldig aktuell for vårt marked, sier informasjonssjef Anita Svanes i General Motors Norge.

KALKULATOR: Så mye kan du trekke

Hun regner med at ca 20 % av Insignia-salget på sikt vil være modeller med 4x4, det betyr i så fall ca 400 biler i året. En svært aktuell konkurrent er Passat hvor 4Motion-andelen er høy.

De første Insignia 4x4 diesel kommer til Norge i oktober.

KOMPLETT PRISLISTE OPEL INSIGNIA

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: