Volkswagen Touareg: Ny Touran Cross - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Ny Touran Cross
I juni kjørte vi en ansiktsløftet og oppdatert Touran. Nå presenteres Cross-utgaven for de som ønsker et røffere utseende og mer utstyr.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

De samme grepene som er gjort med Touran, finner vi igjen på Cross-utgaven. Det vil si endringer i både eksteriør og interiør samt nye drivlinjer.

LES: Vårt førsteinntrykk av ny Touran

Touran er den tredje og største VW-modellen med Cross-betegnelse, i tillegg finner du spesialversjoner av Polo og Golf – sistnevnte basert på den noe høyere Golf Plus.

LES OM: Oppdater Golf Cross

LES OGSÅ: Vår prøvekjøring av Polo Cross

Sammenlignet med en ordinær Touran får Cross-versjonen et spesialkit som skal simulere en off-road-look. Det inkluderer lengre fjærer og 20 mm ekstra bakkeklaring. I tillegg har den større hjul montert på 17-tommers spesialfelger – 215-dimensjon foran og 235 bak.

Hjulbuene er bundet sammen via sideskjørtet utført i sort plast. Videre er front og hekkparti utstyrt med sorte detaljer. Bilen har takrails i matt aluminium og sorte beskyttelseslister langs dørene.

Interiøret er også spesielt i en Touran Cross. Her finner du ekstra komfortable seter i spesialmønster, elektriske vinduer rundt det hele, lær på ratt, girspak og håndbrekk og en del andre elegante detaljer.

Touran Cross har de samme fordelene som en vanlig Touran – noe som innebærer 40 forskjellige oppbevaringsrom, inntil tre seterader og et bagasjerom på inntil 1989 liter. I Norge kommer også Touran som varebil for de som klarer seg med to seter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: