Infiniti : Infiniti flirter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Infiniti flirter
Det er fortsatt helt uvisst om og eventuelt når Infiniti kommer til Norge, men de begynner å vise seg frem i flere europeiske land. Og selvsagt er de på plass i Paris.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

I tillegg til å vise sin line-up av vanlige biler, røper Nissans luksusmerke også litt om sine fremtidsplaner. Infiniti Performance Line (IPL) G Cabrio Concept er det mest konkrete eksemplet.

I dag har Infiniti tre modeller i sin G-serie, sedan, coupé og cabriolet. Disse leveres som G37 med kraftige V6-motorer, i tråd med amerikansk smak. Men noen ønsker enda mer potens, og da kan konseptbilen som debuterer i Pris være løsningen.

LES OGSÅ: Lekker åpen Infiniti

Den er lakkert i Malbec Black, en svart lakk med innslag av røde pigmenter. Interiøret er holdt i Monaco Red lær med detaljer som skal få oss til å tenke på en samurairustning, gjennom stoff med innvevd metall på dashbordet.

IPL er en ny serie modeller med potente ytelser, og den åpne bilen som vises i Paris er andre modell etter at en IPL G Coupé ble vist i produksjonsutgave i USA i august.

LES OGSÅ: Infiniti overrasker med Essence

Her er det sport i alle detaljer, effekt, lydbilde, utseende og materialkvalitet. Den elektrisk drevne hardtop’en er tredelt og kjøres opp eller ned i løpet av 25 sekunder. Konseptbilen står i Paris på lekre 19-tommers felger.

Muskler
Under panseret sitter en 3,7-liters V6 med hele 338 hk. Maks effekt er til stede ved høye turtall i den racinginspirerte motoren, mellom 7000 og 7400 omdreininger. Maks dreiemoment er 375 Newtonmeter.

Bilen har sportsunderstell med redusert bakkeklaring og stivere fjærer og dempere. Motoren er koblet til en 7-trinns automatkasse med hendler på rattet.

Potensiell toppfart er 270 km/t og akselerasjonen til 100 km/t tar under seks sekunder.

Raffinert
I tråd med bilens utseende og egenskaper er den også utstyrt med raffinert utstyr som skal gjøre reisen på første klasse mest mulig komfortabel. Eksempler på dette er personlige høyttalere montert i hodestøttene, seter med varming og kjøling, og et avansert klimaanlegg.

Bose står for lydanlegget med 13 høyttalere, mens det harddisk-baserte navigasjonsanlegget benytter Michelin-guiden for å tipse om riktige steder for en forfriskning eller en matbit under veis.

Etter å ha vurdert reaksjonen fra publikum i Paris skal Infiniti beslutte om bilen skal settes i produksjon.

Elektrisk
I den andre enden av skalaen viser også Infiniti en første skisse av en fremtidig elbil, EV3.

De forteller at dette blir en elegant, luksuriøs 5-seter med kompakte mål og høye ytelser. Den skal debutere i 2013, blir vi lovet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: