Bufalino – bobil på tre hjul - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Bufalino – bobil på tre hjul
Minimalistisk feriebil, eremitt-camper, eller bobil for single? Det kan settes mange navn på denne ideen til den tyske industridesigneren Cornelius Comanns.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selv kaller han kreasjonen sin Bufalino. Den er bygget på italiensk plattform, nærmere bestemt en Piaggio APE 50 trehjuling.

Morsom er den med sin skotskrutete dekor og ”solseng” på taket. Noen få svakheter har riktignok konstruksjonen siden en del av komfortutstyret vi vanligvis finner i bobiler, som dusj, portapotti etc. er fraværende.

Det er likevel ganske utrolig hva tyskeren har fått plass til innenfor de kompakte målene. Møbler, seng, et minimalt kjøkken og diverse oppbevaringsplasser.

I tillegg er den utstyrt med vanntank, kjøleskap, taklampe med lampeskjerm, pc-bord, tørkestativ og mere til.

Man bør være i skikkelig feriemodus når Bufalino skal kjøres, for den går ikke spesielt fort. De store kjøreegenskapene finner du heller ikke her.

Til gjengjeld er den ikke vanskelig å kjøre forbi, noe som mange billister vil sette pris på. Campingvogner og bobiler er jo ikke de mest populære å ligge bak i trafikken.

Det er ikke rimelig å anta at du vil få se denne Bufalino’en hos din nærmeste bobil-forhandler, men ideen er jo god for dem som foretrekker minimalisme.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: