Ford Focus: Elektrisk Focus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Elektrisk Focus
Ford Motor Company har nå avduket sin helt nye Ford Focus Electric. Dette er første gang Ford har produsert en elektrisk personbil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Ford hevder at den nye elektriske Focusen skal ha de samme gode kjøreegenskapene som bensin- og dieselmodellene har. Den elektriske motoren med en ett-trinns girkasse, skal ta deg med opp i en toppfart på 136 kilometer i timen.

Ford sier også at kjørelengden på batteriet skal passe fint til de daglige kjørevanene til amerikanerne, og ladetiden på lithium-ion batteriene skal være på tre-fire timer før de er full-ladet. Det er mye kjappere enn hva som er vanlig for elbiler i dag.

Den nye modellen vil også bringe med seg ny teknologi, som MyFord Touch Driver System og MyFord Mobile. Sistnevnte er en smartphone-app fra Microsoft. Denne appen gjør at du til en hver tid kan overvåke hvor mye strøm det er igjen på bilen.

For det europeiske markedet, er det ennå ikke fastslått hvor Ford skal bygge den elektriske bilen, men de sier selv at de er nær en konklusjon. Den nye Focusen er ventet å komme på markedet i slutten av 2011.

Den elektriske Focusen er en av fem nye biler som kommer fra Ford, og som er med i deres electrification-strategi. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: