Hyundai : Hyundai med ny 3-dørs coupè - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Hyundai med ny 3-dørs coupè
Den nye Hyundai Veloster er basert på konseptbilen som ble vist frem på Seol Motor Show i 2007, og nykommeren hadde verdenspremiere denne uken.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Veloster distanserer seg noe fra tradisjonelle coupèr, med sitt spesielle 3-dørssystem. På passasjersiden er det en dør til baksetet også. Døren har et gjemt dørhåndtak, slik at coupèdesignet opprettholdes.

Med den ekstra døren på passasjersiden, vil bilen være svært praktisk til daglig bruk. Det evige irritasjonsmomentet med av og påstigning vil ikke være et problem i Velosteren.

Designet til Veloster er basert på konseptbilen de viste fram i 2007. Bilen har en dynamisk profil. Svarte A-pilarer, spreke linjer, Hyundais sekskantede grill og sporty hjulbuer gir bilen et sportslig preg.

Bilen blir tilgjengelig med Hyundais nyeste motorteknologi, inkludert firmaets første 6-girs dobbelclutch girkasse. Med den nye firesylindrede 1.6-liters GDI-bensinmotoren, vil Veloster tilby friske kjøreegenskaper og et lavt CO2-utslipp.

Innovativt dørsystem
- Den nye Veloster er langt på vei til å løse noen av de daglige problemene med en vanlig 3-dørs coupè. Med sitt innovative dørsystem vil vi kunne tilby kundene våre høy praktikalitet og komfort, sier Allan Rushfort, Senior Vice President og COO hos Hyundai Motor Europe.

- Denne bilen er med på utviklingen av Hyundaimerket i Europa. Dette er vår siste modell i rekken av nye biler som tilbyr et sprekt utseende, gjennomtenkte løsninger og Hyundais veletablerte kjennetegn med kvalitet, trygghet og effektivitet, avslutter Allan Rushford.

Se video av Hyundai Veloster her!

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: