Renault : Renault viser el-muskler - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Renault viser el-muskler
Renault forteller at de er verdens eneste med en full range av elbiler. Nå har de åpnet et eget senter for at flere skal få ta del i det.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Et stykke ned i Seinen ligger en øy som heter Seguin. Der lå en av de store Renaultfabrikkene.

I dag står det et par murvegger tilbake, og den brede broen, som arbeiderne måtte over for å gå til eller fra jobben, står der fremdeles. Dessuten finner man en forholdsvis smal, nylagt asfaltsløyfe der, et par kilometer lang.

Ser du deg rundt, ute i dette industri-arkeologi-området, vil du se en dominerende og meget moderne del av Paris som har vokst nesten helt ut i elven. Og i retning av Radio France vil du se en stor fasade der du blant annet kan lese Centre ZE.

Dette er Renaults nye base for Zero Emission politikk.

Her er alle elbilene deres samlet, her får potensielle kunder og andre interesserte en innføring i både tankegang og i de aktuelle modellene, og herfra starter alle prøvekjøringene som den nye banen ute på øya er bygget for.

Her lages det store events, eller man tar i mot folk i små grupper, så langt har det vært et snitt på rundt 40 mennesker per dag for å lære om disse nye modellene.

Foreløpig er det Kangoo ZE, Fluence ZE og Twizy som er de aktuelle modellene. Utenfor står det parkert en stor testflåte av disse bilene, inne er det statiske presentasjoner av både biler, batterier og systemer.

Og snart kommer også Zoë, Renaults Leaf på den måten at den er konstruert fra bunnen av som en elbil. Akkurat som Twizy forresten, men det er nok ikke alle som umiddelbart ville komme på å kalle den en bil.

Og dersom du tror at vi ikke allerede har vært der og tatt en tur, tar du forholdsvis feil.

I nesten utgave av BIL skal du nok en gang få bevis på at ikke en gang ti ville hester klarer å holde Den Gamle Redaktør unna når det skjer noe underlig som har med bil å gjøre, på denne siden av kloden.

Jepp, vi har kjørt Twizy og skal fortelle deg alt om det så snart bladet er ute.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: