Mye å se i Bangkok - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
118 bilder i galleri
Mye å se i Bangkok
Her er noen av grunnene til at nær 2 millioner besøkende er ventet til årets internasjonale Bangkok Motor Show. Og at 40.000 av dem trolig vil kjøpe sin nye bil der.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Bangkok Motor Show er først og fremst de asiatiske bilprodusentenes "lekegrind".  Årets utstilling, som varer fram til 8. april, er intet unntak.
 
Her er merker som Isuzu og Honda blant gigantene, mens Volkswagen knapt er synlig og Audi og Citroën ikke er representert i det hele tatt.
 
Men før du trekker på smilebåndet og tenker at det er vi som er premissgiver for den globale bilindustrien, bør du kanskje vite dette om bilmarkedet i Thailand.
 
I Norge blir det i 2012 trolig solgt rundt 150.000 nye person- og varebiler. I Thailand forventer de å selge rundt 1 million - en vekst på nær 30 prosent fra i fjor.
 
Av disse regner arrangøren av årets Bangkok Motor Show med at over 40.000 vil bli solgt der i løpet av de 12 dagene utstillingen varer.
 
Pickup-landet
Den mest populære biltypen i Thailand er pickup. Dette er den "ultimate flerbruksbilen", som kjøpes av alle kundegrupper og står øverst på ønskelisten hos svært mange familier.
 
I Norge ble det solgt drøyt 3.000 nye pickuper i 2011. I Thailand var antallet i fjor 327.000. I år forventer de at det passerer 400.000.
 
Tsunamien i Japan og flom i Thailand gjorde at 2011 ble et tøft år for de fleste av bilprodusentene i Asia. Med årets internasjonale bilutstilling i Bangkok er det liten tvil om at de ønsker å vise at de nå er på full fart tilbake.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: