Citroën : Citroën tar med fremtiden til Beijing - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
92 bilder i galleri
Citroën tar med fremtiden til Beijing
Det er flere modeller som kommer til å nyte godt av 9er’n fra Citroën - det ligger nemlig en dårlig skjult referanse i navnet «DS Numéro 9»
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
For Citroën skal fortsette å utvide DS-serien – fra før har vi jo 3, 4 og 5 – med blant annet en DS-SUV og en større DS-personbil. Og DS Numéro 9 – la oss kalle den DS9 – skal vise vei design- og teknologimessig for de kommende modeller.
 
DS9 fortsetter Citroëns hybrid-med-firehjulstrekk-satsing, og utgaven, som først skal vises frem for offentligheten på bilmessen i Beijing, har en 1,6-liters bensinmotor på 225 hestekrefter kombinert med 70 hestekrefter fra en elektrisk motor.
 
Til sammen loves det 295 hestekrefter, men med et forbruk på kun 0,17 liter på mila.

LES OGSÅ: Metropolis til Verdensutstillingen
 
På designsiden fortsetter de glatte linjene DS4 og DS5 byr på, men med en ny front. LED-lys og store chevroner i grillen skal gjøre de neste DS-modellene mer gjenkjennelig på gaten, selv om vi er litt usikre på det Citroën kaller et «hypnotisk uttrykk».
 
Dagens DS-modeller har vist at Citroën tar konseptbilene nesten rett ut i produksjon, og det kan fort være tilfellet med DS9 og.
 
Tenk konseptbilen med normale sidespeil og litt mer moderat felg-valg, så er det nok ikke langt unna en produksjonsklar modell.
 
Men om vi får se DS9 i Norge er heller usikkert. De store, franske direktørbilene har generelt ikke hatt noen stor kundemasse her – men kanskje dukker den opp som fransk ambassadebil om noen år.
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: