Audi Q3: Sprekt Audi-konsept til Beijing - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Sprekt Audi-konsept til Beijing
Audi har snekret sammen en RS-modell basert på Q3. Den entrer scenen i Beijing om en ukes tid.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Audi RS Q3 Concept fremstår i en slående blåfarge, et vanlig knep på de sprekeste Audi-modellene. I tillegg har den dekordetaljer lakkert i matt sort og børstet aluminium.

Mange av detaljene og deler av interiøret er laget i karbonfiberforsterket plast (CFRP) – et materiale som er sterkt og vektbesparende.

5-sylindret
Under panseret sitter en motor vi kjenner fra tidligere – en 2,5-liters 5-sylindret turbomotor som blant annet benyttes i TT-RS og som i konseptbilen yter hele 360 hestekrefter. En 7-trinns S tronic girkasse sørger for å overføre kreftene til alle fire hjørner.

Slikt blir det selvsagt skyv av – null til hundre kan foretas på 5,2 sekunder og potensiell toppfart er 265 km/t – 15 km/t mer enn begrensningen de fleste tyske produsenter stilltiende holder seg til.

Sportslig
Sammenlignet med en vanlig Q3 er RS-utgaven senket med 25 mm, og pyntelister rundt skjermbuene gjør den bredere – ikke minst visuelt.

Støtfangerne har store luftinntak, og under den markante Audi-grillen sitter en spoilerleppe med Quattro-logoen sentralt plassert.

Interiøret er holdt i sort med innslag av blått, og seter, ratt og pedaler er utpreget sportslige - slik du forventer at de skal være i en RS-modell.

Legg merke til turtelleren som har kinesiske tegn, i stedet for en tradisjonell tallskala.

Selv under panseret fremheves bilens sportslige sider – dekselet over blokka er utført i karbonfiber, og ventilene er dekket med et rødt cover. Sportsluftfilteret er innkapslet i et aluminiumhus.

Bilen har spesielle felger i dimensjon 8Jx20 med dekk i dimensjon 255/30 – langt fra en vanlig dimensjon på en SUV, men svært vanlig på en RS-modell.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: