Lexus LS: Facelift for Lexus LS - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
57 bilder i galleri
Facelift for Lexus LS
Lexus foretar en ansiktsløftning på sin prestisjemodell. Det innbefatter blant annet muligheten for å fremdyrke de mer sportslige sidene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den store Lexus-modellen leveres med to alternative motorer. Hos oss er det toppmodellen LS 600h som markedsføres, men i andre markeder selges bilen også som LS 460 med bensinmotor, i kombinasjon med bak- eller firehjulsdrift.

De nye LS-modellene nå tilbys i en F Sport-utgave, med mer aggressivt utseende, senket understell, Brembo bremser og 19-tommers spesialfelger.

Innendørs finner man sportsseter, et lærinnpakket sportsratt med paddleshift og aluminiumdekor som visstnok skal være ekte.

LS-modellene har fått et nytt, mer aggressivt ansikt. Dessuten er de oppdatert teknisk på en rekke områder – til sammen 3000 endringer er foretatt fra forrige generasjon, ifølge Lexus.

La oss rekapitulere de viktigste egenskapene til en LS 600h. Bilen er en fullvoksen luksus-limo (S-Klasse / 7-serie) som måler 509 x 188 x 148 cm over en akselavstand på 297 cm.

TEST: Gigantenes kamp

Det fins også en lang utgave, der totallengden er 521 cm og akselavstanden 309.

Drivlinjen består av en V8 bensinmotor og en elmotor, og til sammen yter de to 327 kW (445 hk). Det gir 6,1 sekunder til 100 km/t og potensiell toppfart på 250 km/t.

Dette er en meget sjelden bil i Norge – det har ikke blitt registrert noen nye LS 600h på norske skilter de tre siste årene.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: