Mazda 6: Ny Mazda6 Wagon - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Ny Mazda6 Wagon
I Moskva viste Mazda sin nye sekser i sedanutførelse. Her er modellen som er mest aktuell for Norge - Mazda6 stasjonsvogn.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er Paris-utstillingen som åpner for publikum 29. september som får verdenslanseringen av Mazda6 stasjonsvogn. Og selvsagt vil også den nye sedanen, som nylig ble avduket i Moskva, bli å finne der.

I Paris vil begge modellene være utstyrt med Mazdas nye Skyactiv-D 2.2 dieselmotor. Denne leveres i to utførelser, Standard Power og High Power, og begge tilfredsstiller de strenge utslippskravene i Euro 6.

I tillegg skal bilen tilbys med to alternative, direkteinnsprøytede bensinmotorer, Skyactiv-G 2.0 og 2.5. Disse ble vist i Moskva.

Sammenlignet med modellen den erstatter har nye Mazda6 fått et meget dynamisk utseende. Etter CX-5 er den andre modell ut med den nye Skyactiv-teknologien og designspråket Kodo – Soul of Motion.

Den har flere elementer fra Mazdas nye sikkerhetsteknologi, blant annet det unike i-Eloop som benytter en kondensator i stedet for batterier for å ta vare på regenerert bremseenergi.

Nye Mazda6, i begge karosseriformer, kommer på markedet i Europa innen utgangen av 2012.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: