Hyundai i30: Stilsikker koreaner avduket - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Stilsikker koreaner avduket
Det var ikke mye glamour, men heller koreansk beskjedenhet under avdukingen av nye tre-dørs Hyundai i30. Et godt tegn.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Langt ute på den tsjekkiske landsbygda ligger en av Europas, om ikke verdens, mest moderne bilfabrikker. Den tilhører Hyundai. Her produseres ix20, ix35 og i30 – sistnevnte både som kombi og stasjonsvogn, og snart tre-dørs.

Her skulle avdukingen av den nevnte tre-dørs i30 skje, og bilen sto klar – med duken på, selvsagt – i resepsjonen.

Under den tynne duken kunne man se konturene av hva som skjulte seg under, men vi skulle først få presentert fabrikken, og i30 som modell generelt, før høydepunktet kunne komme.

Les også vårt førsteinntrykk av kombi-utgaven

Under hele arrangementet hersket det en behagelig koreansk beskjedenhet, til tross for miksen av tyske, tsjekkiske og koreanske representanter for et merke som har nytt voldsom suksess de siste årene.

Og det er overhodet ingenting galt med det, tvert i mot.

Når avdukingens time (mer som et halvt minutt, selve avdukingen) var kommet, var det etter applausen store smil å se på alle Hyundai-ansatte tilstede. Ingen store ord. Ingen voldsomme effekter.

Det var bilen som sto i fokus.

Den ble presentert akkurat slik du ser på bildene. I lekkert rødt, med fabrikksjefen som den tilsynelatende mest fornøyde av dem alle.

Noen stor overraskelse var det ikke for de som allerede har sett den vanlige i30, men en ny grill og litt strammere bakparti skal sørge for at den tiltrekker yngre kjøpere.

BilNorge fikk også en runde på Hyundais egen testbane med bilen – riktignok med kamuflasje. Kjøreegenskapene er ikke mulig å skille fra de to andre i30-modellene.

Det er forventet at bilen skal havne hos forhandlere i januar en gang, men ikke forvent et stort rush av tre-dørs i30 til Norge, PR-sjef for Hyundai Norge, Morten Brusletto, forteller oss at det ikke er noe særlig marked for så få dører her til lands.

Men de få som faktisk bestiller en, vil kunne glede seg over en bil som er både lett å se på, og lett og eie – fem års garanti med ubegrenset kilometer burde sørge for det.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: