Renault Clio: Stasjonsvogn på fransk - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Stasjonsvogn på fransk
Allerede neste uke får vi det første kjøreinntrykket av Renault Clio på italienske veier. Nå vises også stasjonsvognutgaven, kalt Sport Tourer, i Paris.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Renault Clio Sport Tourer er 20 cm lenger enn 5-dørs kombikupé og måler 4,26 meter. Volumet av bagasjerommet er 30 prosent større enn på kombikupéen og rommer hele 430 liter.

Sport Tourer kan også vise til flere innovative og praktiske løsninger. Blant annet kan seteryggen på høyre forsete felles ned slik at man kan frakte lange gjenstander, eventuelt kan seteryggen brukes som bord når den er nedfelt.

Gulvet i bagasjerommet blir helt flatt når bakseteryggene felles ned.

Sikker småbil
Clio var den første B-segmentbilen som fikk toppscore 5 stjerner i kollisjonstesten hos EuroNCAP. Nylig fikk også den nye Clio 5 stjerner i kollisjonstesten som er utført etter nye og strengere kriterier.

Sikkerheten er forbedret på alle områder, og bilen oppnår en totalscore på hele 85 prosent, noe som betyr at den er blant de aller sikreste i segmentet. Renault har ingen grunn til å tro at Sport Tourer vil komme dårligere ut av testen.

Bilens utvendige design er inspirert av konseptbilen DeZir.

På utstyrslisten, men alt er naturlig nok ikke standard, finnes blant annet ryggekamera, håndfri-nøkkelkort og nytt lydsystem, nemlig Renaults eget R-Sound Effect. Det gir mulighet for å velge ulike lydmiljøer i kupéen, tilpasset ulik grad av motorstøy, hastighet og akselerasjon.

Renault R-link
Til nye Clio tilbyr Renault sitt egenutviklede system for direkte nettkontakt mellom bil og eier. Med R-link har man tilgang på en rekke individuelle valg fra en egen hjemmeside som vises på en 7-tommer stor skjerm. Dette inkluderer mulighet for stemmestyrte funksjoner.

I tillegg kommer det som kalles bilverdenens første app-butikk gjennom Renault R-link Store, som gir mulighet for å laste ned en rekke applikasjoner direkte til bilen eller PC’en gjennom «MyRenault».

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: