Fiat : 500L tøffer seg i USA - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
500L tøffer seg i USA
Samtidig som Fiat 500L scorer de obligatoriske fem stjernene i Euro NCAP, viser italienerne frem en plastpreparert liksom-mini-SUV under tilnavnet Trekking.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Mens vi fortsatt venter på Norges-lansering av Fiats «lille, men litt større» 500L, har italienerne tatt støpeformene fatt og tatt med seg 500L Trekking til Los Angeles.

Målene for bilen er ikke endret, men L er altså 42 prosent større innvendig enn en vanlig 500, noe som definitivt forsvarer den ekstra bokstaven.

LES: Våre førsteinntrykk av Fiat 500L

Til Norge kommer 500L med 1,4 bensin, 1,3 multijet diesel og 0,9-liters Twin Air, fra 85 til 105 hestekrefter, men vi har også et håp om at de plukker frem 1.4 MultiAir turbo som vi bl.a. finner i Abarth, noe som bør bety 160 hestekrefter.

For å gjøre en 500L om til en «cross/allroad/crosscountry» har Fiat hentet frem gode triks, som en diger skliplate i plast i fronten og sort plast som går langs hele siden av bilen og endrer opp i en grå og sort skliplate bak som kunne vært hentet rett av en Audi Allroad.

I tillegg har de hentet frem nye 17-tommers hjul som i følge Fiat skal speile eierens eventyrlyst.

Så, var du fascinert av filmene om Indiana Jones, men ikke får lov å kjøre lenger enn til Grünerløkka, ser det ut som om Fiat har bilen nettopp til deg.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: