Smart : Gult er kult - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
27 bilder i galleri
Gult er kult
Nesten samtidig detter det inn i mailboksen to knallgule spesialutgaver, en fra Smart og en fra Land Rover.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

La oss starte med den minste først. Smart kaller sin farge Flame Yellow, og det er Smart Fortwo - coupé og cabriolet - som nå lanseres i en limited edition i denne fargen. Kontrastfargen er naturlig nok sort.

Det er ikke bare eksteriørt denne fargekombinasjonen dukker opp. Når du åpner dørene titter du inn på et sort interiør med detaljer i gult. Kult!

Spesialutgaven har passende nok fått betegnelsen “Edition Cityflame”. De sorte felgene har dekk i dimensjon 175/55 R15 foran og 195/50 R15 bak.

Smart Edition Cityflame skal lages i 2400 eksemplarer og leveringene starter i april. Kundene kan velge mellom to alternative bensinmotorer, 3-sylindrede 1,0-litere med henholdsvis 71 eller 84 hestekrefter.

Britisk alternativ
Dagens andre gule er Range Rover Evoque med tilnavnet “Limited Edition Sicilian Yellow”. Også her er kontrastfargen sort, og eksteriørt finner vi den mørke nyansen på tak og speilhus.

Innendørs har de sorte setene gule sømmer, og det løper også en gul stripe tvers over dashbordet.

De som syns det blir litt for fancy å kjøre rundt i en gul bil, kan velge den omvendte kombinasjonen – sort bil med gult tak og gule speilhus. Men de slipper å få gult interiør – dette er nemlig likt på de to modellene.

Man kan velge hvilken motor man vil kombinere designpakken med, og man kan også velge mellom 3-dørs coupé og 5-dørsutgaven.

Levering fra april også her, men hvor begrenset opplaget er, sier ikke Land Rover noe om. Kanskje de vil vente og se an responsen…

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: