Honda CR-V: Snillere Honda CR-V - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Snillere Honda CR-V
Genève-utstillingen er arena for Hondas lansering av CR-V med ny 1,6-liters dieselmotor. Den har forhjulsdrift og et CO2-utslipp på beskjedne 119 g/km.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den nye motoren, 1.6 i-DTEC med 120 hk, er samme motor som ble lansert i Civic tidlig i år, og er nyeste skudd på stammen i Hondas motorserie med det lyriske navnet Earth Dreams Technology.

LES: Våre førsteinntrykk av ny Civic 1,6 i-DTEC

Prisgunstig
Selv om de norske prisene ikke er kjent ennå, vil denne motoren bety at CR-V leveres i en langt mer prisgunstig utgave enn dagens dieselalternativ, nemlig 2,2-liter med 150 hk.

Mange av konkurrentene tilbyr allerede prisgunstige versjoner av sine SUV-modeller med forhjulsdrift og motorer som gir lav CO2-avgift, men Honda har så langt ikke vært representert i denne nisjen.

Nykommeren er klar for salg til høsten, og produseres - som de øvrige CR-V for det europeiske markedet - i britiske Swindon.

Gjerrig
Mindre motor og forhjulsdrift gir ingen endringer verken i bilens mål eller praktiske løsninger. Den smarte løsningen som med et håndgrep feller ned ryggen på det 60/40-delte baksetet er på plass, og som toseter rommer lasterommet ubeskjedne 1648 liter fra gulv til tak.

LES: Våre førsteinntrykk av Honda CR-V

Bilen er utstyrt med Hondas Econ-kjøremodus og start-/stopp-funksjon som sørger for å redusere dieselforbruket ved blandet kjøring til 0,45 liter pr mil, noe som tilsvarer et CO2-utslipp på 119 g/km.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: