Cadillac CTS: Cadillac løfter sin utfordrer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Cadillac løfter sin utfordrer
Den tar seg meget bra ut, og trolig kunne den blitt en utfordrer til 5-serie og E-Klasse også i Norge dersom vi hadde fått muligheten.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Cadillac CTS er i amerikansk målestokk relativt kompakt, men hos oss må den betegnes som en middels stor familiebil. Nå kommer den i tredje generasjon, mer premium og bedre forberedt på å møte tyske konkurrenter enn tidligere.

Nykommeren som debuterte på bilutstillingen i New York er blitt lenger, lavere og mer smidig enn forgjengeren. Det er benyttet aluminium i blant annet dører og hjuloppheng for å redusere vekt og oppnå en tilnærmet 50:50 vektfordeling mellom de to akslene.

Lengden er økt med 127 mm mens akselavstanden er strukket med 30 mm og høyden er redusert med et par centimeter. Selv om den er vokst litt er nye CTS lettere enn forgjengeren, og for eksempel så mye som 90 kg lettere enn en BMW 528i (som Cadillac velger å sammenligne med).

Tre alternative motorer skal tilbys i CTS – alle for bensin. Kraftigst er en twinturbomatet sekser med 420 hk og 583 Nm – hvor 90 % av momentet er til stede fra 2500 til 5000 omdreininger. Med denne skal CTS greie null til hundre på 4,6 sekunder.

Alternative motorer er en normalt pustende V6 med 321 hk og en 2-liters turbomotor med 272 hk. Alle har automatgir i forskjellige former som standard, og firehjulsdrift kan leveres.

Med nye CTS og 3-serieutfordrer ATS, som har fått mye positiv presseomtale, er det vel på tide at Cadillac gjør et mer aktivt fremstøt også i Norge.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: