Lamborghini utdatert : Feirer 50 år med gult - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Feirer 50 år med gult
Lamborghini sørger for at en håndfull kunder kan kose seg med en jubileumsutgave av en Aventador eller Gallardo for å feire merkets 50 første år.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Kvelden før den store bilutstillingen i Kina var det en knallgul Aventador LP 720-4 50 Anniversario som representerte Lamborghini på «Group Night» som samler alle VW-gruppens merkevarer.

Jubileumsutgaven har fått 20 ekstra hestekrefter ut av den 6,5-liter store V12-motoren som allerede danner basis i LP 700-4.

I tillegg til å skvise hestekreftene opp til 720, har også Lamborghini redesignet både fronten og bakenden på Aventador for å gi bedre stabilitet i høye hastigheter.

Lamborghini-sjef Stephan Winkelmann sa at jubileumsmodellen også var en feiring av den suksessen merket har hatt det siste året.

- LP 720-4 50 Anniversario er selvsagt en feiring av vårt 50 årsjubileum, men det er også for å vise den suksessen vi har med Lamborghini i dag. I fjor leverte vi nesten 1000 biler, det er over dobbelt så mange som vi har klart i de mest vellykkede årene tidligere.

Gulfargen er tett knyttet mot Lamborghini, og er valgt fordi det er den mest solgte fargen helt siden den ble introdusert på Miura på 60-tallet.

Som for resten av VW-gruppen er Kina i ferd med å bli et av Lamborghinis viktigste markeder, og noen av de gule bilene havner nok på kinesiske veier.

Når utstillingen åpner i natt norsk tid, kommer også en spesialversjon av Gallardo, med navnet LP 560-2 50 Anniversario, til å stå på standen til det italienske superbilmerket.

I tillegg til en helt egen fargekombinasjon, har den også fått gjennomsiktig motordeksel og noen karbonbiter som er hentet fra Superleggera.

Som en liten ekstra belønning til de som ikke sikrer seg en av jubileumsutgavene, kommer alle Lamborghinier som produseres i år til å bære et eget jubileumsemblem inne i bilen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: