Opel Insignia: Opel på alle fire - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Opel på alle fire
Opel gjør som Volvo og Audi - jekker opp stasjonsvogna og gir den firehjulsdrift og et navn som hinter om kjøring litt utenfor allfarvei.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Opel Insignia Country Tourer er navnet, og selvsagt har den firehjulsdrift. Systemet er Haldex, og skal kunne overføre kraften til akkurat det hjulet som trenger det - ikke bare akslingen.

I Norge vil dette bli Opels flaggskip, og vil kun leveres med kombinasjonen diesel og automat. Dieselmotoren er 2-literen på 163 hester og 380 Nm dreiemoment - girkassa er en sekstrinns automat.

De obligatoriske plastdetaljene er på plass, og Country Tourer er hevet med 20 millimeter sammenlignet med den vanlige stasjonsvogna. Opel hadde akkurat en solid oppdatering av Insignia, og Country Tourer tar det oppdaterte utseende ett hakk lengre.

Priser og salgsdato er ikke klart ennå, Opel lover at det skal komme tidlig i høst. Offisiell premiere på Insignia Country Tourer er på Frankfurt-messa 10. september.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: