Isachsen på fjerdeplass - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Isachsen på fjerdeplass
Sverre Isachsen ledet lørdagens finale i Global Rallycross Championship i Bristol, Tennessee, men ble påkjørt og endte til slutt på en fjerdeplass.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Sverre Isachsen hadde en god dag på ”The last great colosseum”, Bristol Motor Speedway, lørdag. Hans Subaru Impreza fungerte svært bra, og han startet med å være sjettemann på kvalifiseringen.

Deretter vant han sitt innledende heat, og kvalifiserte seg til tredje startposisjon i finalen.

- Jeg hadde en god start i finalen, men ble påkjørt i den første svingen. Likevel var jeg først ut av svingen, men eksosen ble klemt sammen i sammenstøtet og jeg mistet motoreffekt. Dermed var det bare å forsøke å komme seg til mål.

Flere av de andre konkurrentene fikk problemer, og dermed endte nordmannen på fjerdeplass til slutt, bak Toomas Heikkinen, Ken Block og Brian Deegan.

- Synd med sammenstøtet, men det er en del av rallycross. Uansett var det en god dag på jobben og årsbeste for oss i Subaru PUMA Rallycross Team. Dette lover veldig godt foran X Games i Los Angeles den første helgen i august, sier Isachsen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: