Nissan Micra: Nissan priser ny Micra - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
Nissan priser ny Micra
Nissans minste, Micra, får et omfattende ansiktsløft. Modellen kommer på markedet i september. Nå er prisene klare, og ingen av dem overstiger 200,000 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Med 1,2-liters motor og 80 hk får nye Micra en innstegspris på 144.900 kroner. Den leveres i ytterligere tre utstyrsnivåer, Visia, Acenta og Tekna.

Samme motorvariant i Visia fås fra kr 149.900 (inkl. leveringsomkostninger), og den leveres med blant annet seks kollisjonsputer, ESP, ABS, setebeltevarsling for fører, ISOFIX fester for barneseter, radio og CD-spiller med fire høyttalere, oppvarmede forseter osv.

Nissan-importøren forventer at flere kunder vil ønske Acenta-versjonen som er meget godt utstyrt, og prisen for denne starter på kr 157.900. Den leveres i tillegg til Visia med blant annet automatisk klimakontroll, cruise-kontroll, regnsensor, takspoiler, samt skinntrukket ratt og girspak.

Toppversjonen Tekna koster fra 174.900 kroner, og denne leveres som standard i tillegg med Nissans "parkeringsmåling", 15-tommers aluminumfelger, kjørecomputer, tåkelys foran, Nissan Connect 2 med 5,8" berøringsskjerm, integrert navigasjonssystem og lydanlegg med 6 høyttalere.

Det er gjort store designmessige endringer på nye Micra - både eksteriørt og interiørt, noe som bl.a. innbefatter ny teknologi, ny midtkonsoll og nye interiørdetaljer.

LES OGSÅ: Nissan oppgraderer

Nissan har også utvidet programmet for å personliggjøre Micra, noe som gir eieren mulighet til å skape sin helt unike Micra.

Med sitt nye utseende, omfattende forbedringer og kvalitetsoppgraderinger vil “nye” Micra bygge på suksessen til den nåværende Micraen som ble introdusert på det europeiske markedet for tre år siden.

Micra er den tredje mest solgte Nissan-modellen i Europa etter Qashqai og Juke.

I Norge er imidlertid salget svært beskjedent med 61 registreringer hittil i år. Til sammenligning er det ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken registrert 2617 Yaris i samme periode, Norges suverent mest populære småbil foran Peugeot 208 og Volkswagen Polo.

KOMPLETT PRISLISTE (PDF)

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: