Nissan X-Trail: Her er neste Nissan X-Trail - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
70 bilder i galleri
Her er neste Nissan X-Trail
Nissan har dratt lakenet av neste generasjon X-Trail. Utseendet er forfinet, men egenskapene skal være like røffe som tidligere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

X-Trail kommer gjerne bra ut av det når man setter moderne SUVer på prøve på røffere underlag. Mens de fleste konkurrentene er konstruert for å kjøre på vanlig vei, har Nissan bygget inn en god del av sin 4x4-erfaring.

Parallelt med lanseringen av X-Trail ble også den amerikanske Rogue vist i dag. De to modellene bygges på samme plattform, Renault-gruppens CMF (Common Module Family) og skal etter planen selges i 190 land verden rundt.

Finere, men like tøff
Ifølge Nissan har de perfeksjonert X-Trails terrengegenskaper, samtidig som de har hentet inspirasjon fra sine crossovere, Qashqai, Juke og Murano for å lage en moderne familiebil.

At X-Trail er en viktig modell for Nissan illustreres ved at den skal bygges på ni forskjellige fabrikker.

Etter den offisielle avdukingen i dag skal den presenteres i en rekke land våren 2014. Kundene må imidlertid vente tålmodig – de første får sin nye X-Trail levert fra juli 2014.

Det er langt større forskjell mellom andre og tredje generasjon X-Trail enn det var ved forrige generasjonsskifte da man nærmest måtte være ekspert for å se forskjell. Vi ser tydelig at den nye modellen er inspirert av Murano og Qashqai.

Syv seter
For første gang leveres X-Trail med muligheten for syv seter. For å lette adkomsten til baksetene kan dørene åpnes nesten 80 grader, en fordel når man f.eks. skal sette inn barneseter.

Andre seterad har fått mer komfort enn tidligere, takket være en strukket akselavstand og mer skulpterte rygger på forsetene. Andre seterad kan skyves i lengderetningen og har justerbare ryggvinkler for å maksimere sittestillingen, samtidig som man utnytter bagasjekapasitet best mulig.

Nissan lover mye ny teknologi i X-Trail, blant annet siste generasjon NissanConnect som inneholder navigasjon, informasjon og underholdning. Her kan man koble til Smartphones for avspilling av musikk og for å kommunisere med omverdenen gjennom sosiale nettverk.

Grep etter behov
Som i tidligere versjoner har nye X-Trail et innstillingshjul der føreren kan styre det elektriske 4WD-systemet. Man kan velge mellom auto, ren forhjulsdrift eller permanent firehjulsdrift.

Vi får ingen detaljer om tekniske data foreløpig, men Nissan sier de har redusert vekt der de har kunnet og konstruert nye, små motorer som er effektive med hensyn til ytelser og forbruk. Vi loves flere detaljer nærmere lanseringen neste sommer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: