Land Rover Range Rover: Lang, luksuriøs Range Rover - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
Lang, luksuriøs Range Rover
For første gang på 20 år lanserer Land Rover en lang utgave av Range Rover. Samtidig tilbyr de ekstra luksuriøse utgaver.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Siden lanseringen i 1970 er Range Rover levert i 840.000 eksemplarer, og i dag er det langt fra bare rike godseiere og storbønder som kjører rundt i en slik bil.

De siste årene har store, luksuriøse SUVer blitt “allemannseie”, ikke minst i markeder der kameler var et mer vanlig syn enn biler inntil for få år siden.

Nye markeder
Nå lanseres Range Rover i en lang utgave for de som foretrekker å sitte i baksetet. Samtidig kommer et nytt utstyrsnivå, Autobiography Black, som hever luksusnivået til det hittil høyeste i denne modellserien noensinne.

Lanseringsarenaene for de nye toppmodellene er heller ikke tilfeldig valgt, den lange utgaven får sitt første møte med publikum i Los Angeles 20. november og dagen etter på bilutstillingen i kinesiske Guangzhou.

Autobiography Black vises på bilutstillingen i Dubai allerede 5. november.

Den lange utgaven har 14 cm mer benplass enn en standard Range Rover, og i tillegg kan seteryggene tiltes inntil 17 grader. Kundene kan velge mellom helt baksete eller to separate seter som kan innstilles individuelt.

For ekstra komfort er den lange utgaven utstyrt med automatiske solgardiner og et panorama soltak som standard.

Best bak
De som ønsker maksimal komfort og luksus får fra neste høst tilgang til modellen Autobiography Black som skiller seg ut med en rekke eksklusive detaljer i eksteriør og interiør.

Bilen har en egen dekor på grill og luftuttakene i sidene, spesielle logoer og kan leveres med eksklusive 21- og 22-tommers felger i høyglans. En garantert bling-faktor.

Med Executive Class setepakke får man to separate bakseter trukket i fineste skinn, og med alle justeringsmuligheter, massasje, klimastyring og alt hva man ellers forventer å finne i et luksuriøst baksete.

Forseteryggene er utstyrt med 10,2-tommers skjermer, og Meridian Audio står for en eksellent lydopplevelse på reisen. Og selvsagt får du tilgang til bord, koppeholdere, USB-kontakter og, om ønskelig, et kjøleskap med kalde drikker.

Den lange utgaven av Range Rover leveres fra våren 2014, mens Autobiography Black følger fra neste høst.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: