Jaguar F-Type: Jaguars nye F-Type - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
107 bilder i galleri
Jaguars nye F-Type
Først møtte vi den som konseptbilen C-X16, så lanserte de sin lekre roadster. Nå er turen kommet til F-Type Coupé som nok får mange entusiasthjerter til å slå fortere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Dette er britisk sportsbil på sitt beste, i alle fall når det gjelder design. Den har heller ikke noe å skamme seg over når det gjelder ytelser.

Fortsatt er det en stund til du får se den på norske skilter, men denne uken får besøkende på LA Auto Show og Tokyo Motor Show første anledning til å se nye F-Type Coupé.

LES: Mer om F-Type Cabriolet

Bilen er i stor grad bygget i aluminium for å holde vekten lå lav som mulig. Vil du spare enda mer vekt kan du bestille Carbon Ceramic Matrix bremsepakke, det letter bilen for ytterligere 21 kg.

SAMMENLIGN: Konseptbilen C-X16

F-Type Coupé skal leveres i tre utgaver. Toppmodellen er F-Type R som har en 5-liters kompressormatet V8 god for 550 hestekrefter og et dreiemoment på 680 Newtonmeter. Den gjør null til 60 miles (96 km/t) på fire blank og har en potensiell toppfart på 300 km/t.

(saken fortsetter)

Nøyer du deg med litt mindre krefter har du ytterligere to alternativer, begge med kompressormatet 3-liters V6. F-Type S Coupé har 380 hestekrefter og 460 Newtonmeter mens modellen uten S eller R i betegnelsen varter opp med 340 hk / 450 Nm.

De trenger henholdsvis 4,8 og 5,1 sekunder på akselerasjonstesten, og toppfart er 275 / 260 km/t. Du kommer deg med andre ord raskt nok frem også med «økonomiutgaven».

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: