Volkswagen : Golf for storfamilien - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Golf for storfamilien
En viktig nyhet for Volkswagen på Genève-utstillingen er Golf Sportsvan. Den kommer til Norge på sommeren og blir et alternativ for dem som trenger mer plass enn en Golf har.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Vi så den som konseptbil på Frankfurt-utstillingen i fjor høst, og nå står Golf Sportsvan i produksjonsklar utgave i Genève. Og fordelene fra konseptbilen er med videre i produksjonsutgaven.

LES OGSÅ: Golf Plus blir Sportsvan

Bilen skiller seg ut som en svært romslig og fleksibel bil, med bakseter som kan flyttes 180 millimeter i lengderetning, og med maksimal lasteplass på mer enn 1500 liter.

Golf Sportsvan leveres med et høyt nivå av standardutstyr, som radio «Composition Media» med stor touchscreen og DAB+ digitalt radiomottak, Climatic klimaanlegg inklusive kjøling i hanskerom, Bluetooth handsfree, variabelt bagasjeromsgulv og BlueMotion Technology med start & stop og batterilading ved motorbrems.

Høyt sikkerhetsnivå
Som den vanlige Golfen får også den nye modellen avanserte assistansesystemer som standard. Eksempler på dette er tretthetsvarsling, Pre-Crashkollisjonsbeskyttelse, Front-Assist med City nødbremsfunksjon og multikollisjonsbrems.

Kollisjonsputer foran inklusive knekollisjonspute på førersiden er standard, samt sidekollisjonsputer foran og hodekollisjonsputer foran og bak.

Siste generasjon ABS, ASR, MSR og ESP med bremseassistent er standard, også WOKS – aktive sikkerhetshodestøtter foran, elektronisk parkeringsbrems med Auto-hold bakkestartassistent, dekktrykkontroll, feiltankebeskyttelse og reservehjul.

I tillegg vil innovative førerassistentsystemer som Side Assist blindsonesensor med utmanøvreringsassistent bli tilbudt i en Golf for første gang.

Blindsonesensoren varsler deg om biler i dødvinkelen og gjør det tryggere å skifte kjørefelt. Utmanøvreringsassistenten varsler deg om andre trafikanter når du rygger ut fra en uoversiktlig parkeringsluke.

Nye motorer
Golf Sportsvan leveres med seks nye motorer med ytelser som spenner fra 85 til 150 hestekrefter. Alle har stopp-start system som standard. Motorene har opp til 19 prosent lavere forbruk enn tidligere motorversjoner.

Alle motorene oppfyller Euro-6 utslippskravene, 1,6 TDI motoren med 110 hk viser hvor effektive de nye motorene er, med et estimert forbruk på 0,39 liter per mil, tilsvarende 101 gram C02-utslipp per kilometer.

- Vi har et mål om å selge rundt 800 Volkswagen Golf Sportsvan i 2014, og prisen starter på gunstige 251 800 kroner, sier direktør i Volkswagen, Ulf Tore Hekneby.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: