Nissan Juke: Klart for ny Juke - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Klart for ny Juke
Bilen med en design du enten hater eller elsker har fått en oppgradering. Nyheten er på plass i Norge denne måneden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Man kan trygt si at Nissan tok noen sjanser da de for tre år siden lanserte Juke. Ikke bare har den en høyde og form som skiller den fra konkurrentene i småbilsegmentet, der vi finner biler som Polo og Yaris, den har også designtrekk som mildt sagt er dristige.

Men Juke har vist seg som en suksessmodell for Nissan Europa. På tre år er den solgt i 500.000 eksemplarer, noe som gjør den til Nissans nest mest populære modell på vårt kontinent, etter Qashqai. Og etter hvert har flere produsenter lansert tilsvarende modeller.

I Norge var den ifølge OFV i fjor på tredjeplass blant Nissan-modellen, langt bak Leaf og Qashqai. Nå håper importøren at et ansiktsløft og ny teknikk skal gi ny vind i seilene.

Blant endringene er ny design for front og hekk, med større vekt på sportslige designdetaljer. Du skal nok kjenne forgjengeren ganske godt for å legge merke til endringene, eller plassere bilene ved siden av hverandre.

Juke har fått en ny serie med turboladede bensinmotorer som inkluderer en 1,2-liter på 115 hestekrefter med høyere ytelser, bedre økonomi og lavere utslipp enn forgjengeren. Den har også nyeste generasjon 1,6 DIG-T 190.

Nye Juke er oppdatert med det siste på elektronikkfronten, både når det gjelder infotainment og sikkerhet. På modeller med forhjulsdrift er bagasjerommet 40 prosent større (totalt 345 liter) siden man utnytter plassen under gulvet.

Bilen er på plass hos norske forhandlere i løpet av juli. Prisene for nye Juke starter på 191.000 kroner med bensinmotor, mens diesel starter på 205.000 - begge priser ekskl. frakt/levering.

KOMPLETT PRIS- OG UTSTYRSLISTE

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: